Administratieve dienst

Het O.C.M.W. wordt administratief geleid door de algemeen directeur, Marianne Morant. Zij staat eveneens in voor adviesverstrekking aan de bestuursorganen bij de uitbouw van het lokaal sociaal beleid. De algemeen directeur is ook hoofd van het personeel, tewerkgesteld in de verschillende O.C.M.W.-diensten.

secretaris2010

Het secretariaat/algemeen onthaal

Op het secretariaat kunt u terecht voor algemene vragen en zal u worden doorverwezen naar de juiste interne dienst of persoon. Het secretariaat staat in voor het telefonisch onthaal, de ontvangst van de bezoekers aan de infobalie en de administratieve ondersteuning van andere diensten en bestuursorganen. Kandidaten kunnen hier hun kandidatuur indienen voor een vacante betrekking. Meer info i.v.m. nieuwe tewerkstellingen vindt u onder de rubriek vacatures.

Christelle De Schoenmacker

diensthoofd algemene zaken

Christelle2010

Karin De Bruyne

administratief bediende - onthaal

karin2010

Lut Meersman

administratief medewerkster - financiële en sociale dienst

Lut Meersman

Sandra Van Hecke

administratief medewerkster - personeelsdienst

Sandra Van Hecke

Financiële dienst

Voor informatie betreffende financiële zaken kunt u zich wenden tot de financiële dienst. Deze dienst wordt geleid door de waarnemend financieel directeur Filip De Kegel. Voor specifieke aangelegenheden m.b.t. het O.C.M.W. kan u contact opnemen met  An Schauvliege, waarnemend adjunct-financieel directeur.

FILIP

ontvanger2010

Economaat-financiële dienst

Vragen over de boekhouding of het economaat (offerten, e.d.) kunnen via economaat@ocmwlochristi.be worden gesteld aan Els Clauwaert en Eylem Karatas, econoom-boekhouders.

els2010
Eylem Karatas
Klik om te vergroten

Huishoudelijk en technisch onderhoud

De coördinator van deze dienst ontfermt zich over het naai- en strijkatelier, de klusjesdienst en de poetsdienst. Zij is ook het hoofd van het onderhoudspersoneel van het woonzorgcentrum Sint-Pieter.

Ann Verbeke

Coördinator huishoudelijk en technisch onderhoud

Communicatiedienst

Vragen over de website, folders, evenementen, openbaarheid van bestuur en andere zaken die met communicatie te maken hebben, worden door de communicatiedienst behandeld.

Inge Severi

Communicatiemedewerkster

Inge Severi (478x640)

Openingsuren

ma. en di.

8.30 u.   -  11.30 u.

13.30 u. -  16.00 u.

wo.

8.30 u.   -  11.30 u.

do.

8.30 u.   -  11.30 u.

15.00 u. -  17.30 u.

vr.

8.30 u.   -  11.30 u.